Kom ontdekken

Er is genoeg te zien, te ontdekken en te verkennen op en rondom het landgoed. 

Ons landgoed ligt ongeveer 30 km ten zuiden van Utrecht en 40 km ten noorden van Den Bosch. Ideaal als je een keer de drukte op wilt zoeken. 

Daarnaast zijn er ook volop recreatiemogelijkheden in de directe omgeving, zoals wandel- en fietsroutes, wijngaard Het Betuws Wijndomein, landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, Fort Everdingen en nog veel meer. 

ONTDEK DE OMGEVING

Culemborg

Het prachtige historisch centrum van Culemborg heeft leuke winkels, heerlijke terrassen en goede restaurants. Een gastvrije stad met mooie bezienswaardigheden zoals Fort Werk aan het Spoel en het Elisabeth Weeshuis. 

Buren

Buren is een pittoresk stadje met een rijke geschiedenis en veel bezienswaardigheden. Buren heeft nauwe banden met het koningshuis en dat is te zien in het Oranjemuseum. Het Marechaussee Museum in het Weeshuis is ook een aanrader. 

Utrecht

Het hart van ons land op steenworp afstand. Binnen een half uur sta je bij de Utrechtse grachten. Geniet van de leukste winkels, ga lekker zitten op het terras en snuif de cultuur van de stad op. 

Den Bosch

Ook op een half uur rijden vanaf het landgoed ligt Den Bosch. De meest bourgondische stad van Nederland. De warme Brabantse gezelligheid voel je in alles! Proef de lekkere Bossche Bollen van Jan de Groot of een knapperig worstenbroodje. De leuke winkeltjes en mooie Sint Jan zijn een must om te zien tijdens je bezoek aan deze stad.